messi shirt kopen Zinedine Zidane beschreef het eerste doelp

messi shirt kopen Zinedine Zidane beschreef het eerste doelpunt dat Real Madrid tegen Club Brugge incasseerde als "lachwekkend", aangezien zijn kant dinsdag in de Champions League een 2-2 gelijkspel wist te redden.

Real stond binnen negen minuten achter bij Santiago Bernabeu toen Brugge-aanvaller Emmanuel Bonaventure in gelukkige omstandigheden de achterkant van het net vond.

Nadat de ploeg van Zidane tweemaal de Brugse spelers net on-side hield in de opbouw, versloeg Bonaventure's slechte poging tot een eerste bal op de een of andere manier een klauterende Thibaut Courtois.

Artikel gaat hieronder verder
Keuze van de redactie Messi kan trage PSG-start achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid 'Ze zullen zien wie we zijn!' - Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en chats met Rangnick - Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Wordt ex-Man City wonderkind 'de nieuwe Sancho' ' bij Dortmund?
Brugge zou voor de rust hun voorsprong verdubbelen door het tweede doelpunt van Bonaventure, en hoewel Real in de tweede 45 minuten een punt redde voetbaltenue met naam met twee eigen doelpunten van Sergio Ramos en Casemiroin, bleef Zidane razend achter met wat hij verdedigend van zijn kant zag.