manchester united shirt kopen Alex Oxlade-Chamberlain genoo

manchester united shirt kopen Alex Oxlade-Chamberlain genoot van een van de beste nachten uit zijn carrière toen Liverpool een schitterende 3-0 overwinning behaalde op Manchester City in de Champions League. De voormalige Arsenal-middenvelder - die afgelopen zomer voor £ 35 miljoen naar Liverpool ging - maakte er 2-0 van in de 20e minuut met een verbluffende poging vanaf 25 meter. "Het was een geweldige start voor ons - een 3-0 voorsprong voor de rust maakte ons briljant", vertelde Oxlade-Chamberlain aan BT Sport.

"We wisten dat we snel moesten beginnen, maar ik denk niet dat dat moeilijk was vandaag met de sfeer. Van het in de grond komen tot aan de warming-up, de fans waren ongelooflijk daarbuiten." Ik weet zeker dat het de rest van de jongens op gang heeft gebracht. We hebben de wedstrijd in de eerste helft gewonnen en moesten daarna goed verdedigen in de tweede. "Het was een goede aanval. De ruimte kwam net voor me vrij", voegde hij eraan toe. "Daar heb ik aan gewerkt, om het vaker te doen. Ik heb mezelf laten zien dat als het vaker is, ik het kan blijven doen." De reactie van Gerrard en Lampard in de studio Legendarische Premier League-middenvelder Steven Gerrard en Frank Lampard waren kijken naar de wedstrijd vanuit de BT Sport-studio. Hun reactie op de verbluffende aanval van Oxlade-Chamberlain werd vastgelegd en gedeeld op sociale media. Gerrard, die zelf een paar schitterende doelpunten maakte op Anfield, vond het geweldig, maar Lampard was niet zo blij. Chelsea-middenvelder bracht één seizoen door bij Manchester City en produceerde een behoorlijk ellendige reactie op het tweede doelpunt van Liverpool.

Lampard vertelt over UCL-nederlagen op AnfieldMisschien bracht de vliegende start van Liverpool woensdagavond enkele slechte herinneringen boven voetbalshirt met eigen naam bij Chelsea's recordscorer aller tijden. "Ik weet uit ervaring welke sfeer City in de heenwedstrijd op Anfield te wachten